dames en heren kledij • THE GALLERY 34 • Leopoldlaan 80 • 8430 Middelkerke • 059 300 359   Dit e-mailadres wordt beschermd tegen door. JavaScript moet zijn ingeschakeld om dit te bekijken.

HV Polo - HV Society


Stijlvolle HV Society dameskleding & herenkleding

Het merk bestaat sinds 1985. Zoals het logo al verraad is het merk onlosmakelijk verbonden met paarden en de polosport. Het belangrijkste kenmerk van HV Society is dan ook sportiviteit. Dit is terug te vinden in gehele kledinglijn. HV Society combineert de klassieke polokleuren met frisse en trendy kleuren van het moment. Zo ziet u veel blauw, wit en grijs in de collectie terugkomen, maar bijvoorbeeld ook roze en veel items met een patroon.

Het merk benaderd de mode op dezelfde manier waarop een polospeler polo speelt: met passie, inzet, creativiteit en moed! Dit alles uit zich in de frisse kleuren in combinatie met de klassieke polo kleuren. Ieder seizoen heeft het merk dan ook weer een gehele nieuwe en frisse look.

 

De vrouwelijke pasvorm zorgt ervoor dat sportiviteit en klasse gemakkelijk samengaan. HV Society dameskleding is er voor de zelfbewuste, sportieve vrouw die er elk moment van de dag goed uit wil zien. 

HV POLO Driven by the passion for horse riding, HV POLO creates stylish equestrian sportswear collections for horse and rider. All aspirational and with a slice of accessible luxury. Fits are comfortable and feminine, complying with the needs of the active and elegant equestrian.