Mason's

Mason’s Pantaloni

de ideale hippe broek voor de fashion lover en de sportieve man !

gewaardeerd door verschillende Hollywood-acteurs

De jaren vijftig,

Italië, een Toscaanse kleermakerij: dit zijn de elementen die het merk Mason’s leven gaven.
De familie Martini heeft in haar geschiedenis een lange kleermaaktraditie, die begint in de werkplaats van grootvader Vilmo in Carrara, een gewaardeerde maker van modellen in dat gebied van Italië tussen Ligurië en Toscane, waar land en zee samenvloeien en panorama’s met unieke uitzichten creëren. .

MASON’S werd geboren in 1974,

uit een reis naar Zuid-Amerika ondernomen door de oprichter Giorgio Martini, en uit een reeks hoofden van soldaten van het Colombiaanse Bevrijdingsleger. Dit zijn de ingrediënten die de eerste jurken van de eerste collectie tot leven brachten. Centraal in het stilistische onderzoek van de Martini-familie, gisteren en vandaag, de ontwikkeling van een resistente en essentiële garderobe.

Door de jaren heen is het merk geëvolueerd,

dankzij de bijdrage van de broers Nicola, Vilmo en Giuseppe Martini, tot een product dat het resultaat is van onderzoek en innovatie, zonder ooit zijn traditie op te geven en vooral te blijven geloven in zijn oorsprong. Sommige stoffen zijn en blijven in het DNA van Mason, een referentiepunt in elke monstercollectie, naast andere die meer avant-garde zijn, het product van continu onderzoek.

Mason’s stijl combineert stilistische verfijning met functionele strengheid: Mason’s kleden betekent een kleermakerscode assimileren die knipoogt naar de kostbaarste Italiaanse productietraditie, maar die zich tegelijkertijd moderne technologieën toe-eigent om innovatieve producten te creëren.

De sterke punten van Mason’s zijn:

  • het voortdurende onderzoek van het stijlkantoorteam,
  • het experimenteren met materialen en behandelingen
  • en de passie van al diegenen die bijdragen aan het creëren van een product.

Tegenwoordig wordt het merk Mason’s gedistribueerd in de beste boetieks met meerdere merken, in Italië en in de wereld,